• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Адміністрація судноплавства зацікавлена в обміні досвідом з Грузією щодо системи управління якістю

Опубліковано 04 листопада 2022 року, 11:45

В рамках 106-ій сесії Комітету з безпеки на морі Міжнародної морської організації Голова Адміністрації судноплавства Віталій Кіндратів провів зустріч з Тамарою Іоселіані, директором Агентства морського транспорту Міністерства економіки та сталого розвитку Грузії.

Під час зустрічі сторони обговорили аспекти подальшої співпраці та взаємодії у рамках міжнародних організацій, зокрема ІМО та Чорноморського меморандуму.

Також обговорювалася співпраця України та Грузії у питанні обміну досвідом щодо розробки та впровадження системи управління якістю в Грузії.

«Для Адміністрації судноплавства важливим є вивчення найкращого світового досвіду із цих питань, включно із досвідом Грузії, де успішно функціонує така система», - сказав В.Кіндратів.

Грузинська сторона також висловила зацікавленість у обміні відповідним досвідом та подальшій співпраці, зокрема, у частині продовження тиску на росію. Також у ході зустрічі порушувалося питання щодо навчання фахівцями Агентства морського транспорту Міністерства економіки та сталого розвитку Грузії українських спеціалістів та надання технічної допомоги Адміністрації судноплавства.