• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ДО УВАГИ!

Опубліковано 22 вересня 2021 року, 11:02

Морська адміністрація повідомляє, що з 16.07.2021, іспити для отримання посвідчень судноводія малого/маломірного судна кваліфікаційними комісіями не проводяться. На сьогоднішній день з технічних причин відсутній доступ до порталу малих/маломірних суден, яким серед іншого забезпечувалась робота системи електронного тестування.

Наразі, Морською адміністрацією вживаються всі необхідні заходи щодо відновлення роботи кваліфікаційних комісій у найкоротші терміни. Про дати відновлення роботи кваліфікаційних комісій та оформлення посвідчення судноводія малого/маломірного судна буде поінформовано додатково на офіційному сайті Морської адміністрації - marad.gov.ua.

Звертаємо увагу, що будь-які пропозиції сторонніх осіб щодо «допомоги» вирішення питання видачі посвідчень судноводія малого/маломірного судна, заміни посвідчень старого зразка на нові тощо є незаконними!

Про подібні випадки просимо повідомляти Морську адміністрацію через контакт-центр Голови kc.marad.gov.ua, за телефоном (044) 294-60-16 або правоохоронні органи!

Також, зауважуємо, що вищевказані послуги є БЕЗКОШТОВНИМИ!