• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

05-06 червня 2019 року в місті Одеса проводиться VII Міжнародний Форум з питань освіти, практичної підготовки та працевлаштування моряків (ETC-2019)

Опубліковано 05 червня 2019 року, 17:30

05-06 червня 2019 року в місті Одеса проводиться VII Міжнародний Форум з  питань освіти, практичної підготовки та працевлаштування моряків  (ETC-2019), організаторами є національний університет «Одеська морська  академія» та виставковий центр «Одеський дім», захід відбувається за  підтримки Міжнародною федерацією транспортників (ITF), Міжнародною радою  морських роботодавців (IMEC), кількома міжнародними морськими  інститутами та асоціаціями, у тому числі BICKO, ICS, IAMU, GlobalMET, BSAMI.

Участь у форумі беруть представники міжнародних організацій, морської індустрії та навчальних закладів з 26 країн світу.

 Від Державної служби морського та річкового транспорту України бере  участь перший заступник Голови Державної служби морського та річкового  транспорту України Дмитро Барінов, який від імені очільника Морської адміністрації Дмитра Петренка привітав учасників форуму та наголосив: «Форум є важливою подією не  лише для Одеси, а й для всієї України. Ця подія свідчить, що наша країна  є впливовою морською державою, а, отже, важливим гравцем на світовому  ринку освітніх послуг у сфері мореплавства».

Дмитро Барінов  акцентував увагу на тому, що Морська адміністрація здійснює загальне  керівництво й контроль за проведенням підготовки, перепідготовки,  підвищення кваліфікації та дипломування членів екіпажів морських,  річкових суден, працівників берегових підприємств морського та річкового  транспорту, діяльність яких пов’язана із забезпеченням безпеки  судноплавства та запобіганням забрудненню природного середовища із  суден.

Під час форуму обговорювались питання управління суднами;  компетентність моряків, людський фактор; морська освіта; підготовка й  сертифікація; новітні технологічні розробки для судноплавства; сучасне  управління екіпажем тощо.

Директор «Англо-Істерн» Прадип Чаула Managing Director Anglo-Eastern Ship Management (спікер форуму)  подякував Морській адміністрації за співпрацю, що спрямована на  підтримку українських моряків на міжнародній арені, адже вони мають  високий професіональний рівень знань, навичок і досвіду.