• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Зустріч з представниками крюінгів: обговорили поточну ситуацію в дипломуванні моряків

Опубліковано 07 липня 2023 року, 16:43

Практичну реалізацію постанови №1499, а також особливості її реалізації з огляду на введений в Україні воєнний стан. Не залишили поза увагою ризики пов’язані судовими провадженнями.

Розпочали зустріч з презентування того, що вже вдалось зробити за півроку. Про законодавчі нововведення в процедурі дипломування, торкнулись питання підтвердження дійсності кваліфікаційних документів, вимог до оформлення довіреностей, використання посадовими особами засобів порталу Дія.

Окремо обговорили плани щодо присвоєння кваліфікації випускниками морських ВНЗ, які перебувають за кордоном, а також питання обмін кваліфікаційних документів відповідно до пункту 2 постанови Уряду №1499.

На зустрічі були присутні керівники Асоціації ВОКК, MSC Crewing Services LLC, UNIVIS, EPSILON Maritime Services LTD, ANGLO-EASTERN Ukraine, OLVIA Maritime LTD, MARINE STAR, Асоціація УМС, CMA Ships Ukraine, UNITEAM Ukraine, MARLOW Navigation Ukraine, V.SHIPS Ukraine, ALPHA Navigation Ukraine, BSM Ukraine, Sea factor.

Дякуємо учасникам за зустріч та сподіваюсь на такі діалоги в майбутньому. Тільки спільно ми можемо добитися довгоочікуваних змін.