• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Перші вручення дипломів та кваліфікаційних документів

Опубліковано 28 березня 2019 року, 19:09

Наказом Голови Державної служби морського та річкового транспорту України від 25.03.2019 №121 «Про створення комісії з безоплатної передачі окремого індивідуально визначеного майна» створено спільну комісію з безоплатної передачі майна. Головою комісії призначено Першого заступника Голови Державної служби морського та річкового транспорту України Барінова Д.А.

27 березня 2019 року відбувся факт приймання-передачі майна відповідно до вимог пункту 10 Положення про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності». Результатом зазначеного факту був відпрацьований і належним чином оформлений відповідний акт приймання-передачі.

28 березня 2019 року, розуміючи значимість та важливість питання видачі необхідних документів, як для діючих так і майбутніх мореплавців, не зволікаючи розпочав свою роботу відділ надання адміністративних послуг Чорноморського міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту України (Морська адміністрація), щодо видачі посвідчень особи моряка та кваліфікаційних документів.

Вже сьогодні відбулись перші вручення дипломів та кваліфікаційних документів особам, які звернулись з цих питань. Це ще один важливий крок діяльності Морської адміністрації, яка з впевненістю виконує взяті на себе зобов’язання, як новоутвореного центрального органу виконавчої влади, але вже досвідченого державного органу.

Довідково: Стартом цієї реформи стали зміни, внесені до Положення про капітана морського порту та службу капітана морського порту, затвердженого наказом Міністерства інфраструктури України від 27.03.2013 № 190, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.04.2013 за № 632/23164.

Отже, 26 лютого 2019 року офіційно припинено виконання функцій капітанів портів в складі ДП «Адміністрація морських портів України».

Капітану морського порту відповідно до Закону України «Про державну службу» надано статус державного службовця. Реформа діяльності капітанів морських портів є вагомим кроком у покращені виконання Україною своїх зобов’язань як держави порту, прапору та прибережної держави.

На фото: Приємна мить і радість чергового володаря нових документів.

Начальник Чорноморського міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту України Ревякін О.С. вручає документи