• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Нарада щодо підсумків діяльності морегосподарського комплексу за 2018 рік і планів роботи на 2019 рік

Опубліковано 28 лютого 2019 року, 15:38

Під головуванням Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна 28 лютого 2019 року відбулась нарада щодо підсумків діяльності морегосподарського комплексу за 2018 рік і планів роботи на 2019 рік за участі Голови Державної служби морського та річкового транспорту України Дмитра Петренка, керівника ДП «Адміністрація морських портів України» Райвіса Вецкаганса, керівників портів, підприємств та інших представників морської галузі.

Під час свого виступу Дмитро Петренко зупинився на основних досягненнях Морської адміністрації у 2018 році та планах роботи на 2019 рік.
Основними акцентами були:  реформа капітанів морських портів, реформа управління морською галуззю, нова концепція форменого одягу, I стадія Концепції «Цифрового порту», підвищення привабливості українського прапору, біометричне посвідчення особи моряка, удосконалення механізму фінансування, ДП «Сервісний центр морського та річкового транспорту тощо.

«Президент України Петро Порошенко наголошує на тому, що морський шлях привабливий тоді, коли він безпечний. Морська адміністрація здійснює і здійснюватиме всі необхідні кроки задля подальшого розвитку морської галузі.

 Я знаю і твердо переконаний в тому, що якщо вірити в те, що ти робиш, і робити це якісно, від душі і професійно, завжди буде результат.

Ми готові до виконання амбітних завдань, які стоять перед нами щодо розвитку морегосподарського комплексу», - підсумував керівник Морської адміністрації.