• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підсумки роботи за 2019 рік Громадської ради при Державній службі морського та річкового транспорту України

Опубліковано 23 січня 2020 року, 15:54

Про підсумки роботи за 2019 рік йшлося на черговому засіданні Громадської ради при Державній службі морського та річкового транспорту України.
А саме, про важливі напрями діяльності Громадської ради, а також про те, що вдалося зробити активістам, докладно розповів голова Громадської ради Максим Слюсаревський.
Зокрема, йшлося про питання безпечної експлуатації суден типу «ріка-море» у зимовий період у басейні Чорного моря, питання ратифікації Україною міжнародної Конвенції про працю в морському судноплавстві 2006 року, про внесення змін до переліку питань для перевірки теоретичних знань кандидатів на отримання посвідчення судноводія малого/маломірного судна, створення сервісних центрів із обслуговування моряків тощо.
Також на засіданні обговорено та затверджено план роботи Громадської ради при Морській адміністрації на 2020 рік.
Слід зазначити, що в засіданнях Громадської ради постійно брали участь фахівці структурних підрозділів Морської адміністрації, що позитивно впливало на обговорення важливих питань у морській галузі.
Однак, є ще над чим працювати. Тому зосередження зусиль членів Громадської ради при Морській адміністрації на вирішенні нагальних питань розвитку морегосподарського комплексу – пріоритет роботи громадських активістів у 2020 році.

Більше за темою