• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Навігація-2019: у Мангушському районі готуються

Опубліковано 21 березня 2019 року, 12:41

У Чорноморсько-Азовському міжрегіональному управлінні Морської адміністрації відбулась робоча нарада з питань підготовки баз стоянок маломірних  (малих) суден до початку навігації 2019 року у прибережній зоні  Мангушського району. У ній взяли участь представники Мангушської  держадміністрації, селищних рад, Донецького прикордонного загону,  головного управління ДСНС у Донецькій області,

Під час робочої наради, начальник відділу  державного контролю (нагляду) за безпекою судноплавства і  дипломно-паспортних та адміністративних послуг у сфері водного  транспорту в Маріупольському морському порту Чорноморсько-Азовського  міжрегіонального управління Є. Бузевський та фахівці Д. Мірошниченко й  Т. Муренко, керуючись Постановою КМУ від 27 липня 1998 року № 1147 «Про  прикордонний режим» (зі змінами), згідно з наказами Міністерства  транспорту України від 16.07.2004 № 641 «Про затвердження Інструкції про  огляд баз для стоянки маломірних (малих) суден» та від 16.07.2004 № 642  «Про затвердження Правил безпечної експлуатації баз для стоянки  маломірних (малих) суден», розпорядженням Донецької обласної державної  адміністрації від 01 грудня 2011 року № 683 «Про затвердження Інструкції  про порядок обліку та випуску маломірних суден, інших плавзасобів у  територіальне море та внутрішні води України у межах Донецької області»  (Зареєстровано в Головному управлінні юстиції у Донецькій області 13  грудня 2011 р. за № 89/1898) детально розповіли про відкриття  навігаційного періоду для маломірних (малих) суден та створення з  відповідними структурами спільних комісій – для проведення перевірок баз  стоянок для маломірних (малих) суден.

Також учасники робочої  наради в Чорноморсько-Азовському міжрегіональному управлінні обговорили  питання щодо проведення роз’яснювальної роботи серед власників пунктів  базування маломірних плавзасобів із метою своєчасної підготовки баз  стоянок маломірних (малих) суден до початку навігації 2019 року в  прибережній зоні Мангушського району відповідно до вимог чинного  законодавства.


Більше за темою