• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) у реєстрі декларацій добавило функцію, яка дозволяє декларантам дізнатися відомості про свою власність, які наявні в реєстрах

Опубліковано 19 травня 2022 року, 13:30

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) у реєстрі декларацій добавило функцію, яка дозволяє декларантам дізнатися відомості про свою власність, які наявні в реєстрах. Вона полегшить заповнення декларації для тих, хто втратив документи про власність.

Через війну багато хто був змушений покинути свої домівки в поспіху, часто втративши документи, а часом, на жаль, і своє житло. В таких умовах посадовці позбавлені можливості швидко та просто отримати інформацію про власність. Тому Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) запускає в Реєстрі декларацій спеціальну функцію — «Дані для декларації».

Функція дозволяє дізнатися інформацію про об’єкти нерухомості, об’єкти незавершеного будівництва та транспортні засоби, які належать або належали декларанту або які він успадкував, а також наявні обтяження, відомості про які наявні в реєстрах.

З публікацією можна ознайомитися на вебсайті НАЗК за посиланням

Нагадуємо вам, що подавати декларацію за 2021 рік потрібно, НАЗК відтермінувало кампанію з декларування 2022 року до перемоги над окупантами, а щорічну декларацію за 2021 рік декларанти повинні подати протягом трьох місяців після закінчення війни. Роз’яснення НАЗК за посиланням

Більше за темою