• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформація щодо складних для судноплавства ділянок на внутрішніх водних шляхах України

Опубліковано 16 квітня 2019 року, 18:39

ІНФОРМАЦІЯ

щодо складних для судноплавства ділянок 

на внутрішніх водних шляхах України

Кременчуцьке водосховище. Складна для судноплавства ділянка знаходиться між Канівським шлюзом і селищем Сокирна (726-683 км), де наявні небезпечні перекати.

Камянське водосховище. Складна для судноплавства ділянка знаходиться між Кременчуцьким шлюзом і П’ятихатським гранітним кар’єром (499-556 км), де наявна велика кількість складних перекатів та забор.

Дніпровське водосховище. Складна для судноплавства ділянка водосховища довжиною 48 км розташована між Дніпродзержинським шлюзом і м. Дніпро (433-385 км), де наявні небезпечні перекати та забори.

Каховське водосховище. Складна для судноплавства ділянка водосховища довжиною 34 км знаходиться між греблею Дніпровської ГЕС і селищем Біленьке, де існує велика інтенсивність руху, опори ЛЕП, судновий хід має кілька крутих закрутів, які обмежують видимість, а також на ділянці є діючий міст ім. Преображенського та новий міст, що будується.

Нижній Дніпро від Каховської ГЕС до гирла. Складна для судноплавства ділянка знаходиться між Каховською ГЕС і населеним пунктом Львове, де існує велика інтенсивність руху, опори ЛЕП, обмеження за глибинами, складні повороти, які обмежують видимість, а також на ділянці виявлено звуження суднового ходу з мінімальною шириною суднового ходу до 50 м.

Складні для судноплавства ділянки позначено на навігаційних річкових картах по водосховищах, а також детально описано в навігаційному посібнику «Лоційний опис річки Дніпро» № 105.

Більше за темою