• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Готуємось до навігації-2019

Опубліковано 20 березня 2019 року, 11:56

Представники Чорноморсько-Азовського міжрегіонального управління  Морської адміністрації – начальник відділу державного контролю (нагляду)  за безпекою судноплавства і дипломно-паспортних та адміністративних  послуг у сфері водного транспорту в Маріупольському морському порту Є.  Бузевський та головний спеціаліст цього відділу Д. Мірошниченко взяли  участь у нараді щодо організації проведення комісійного обстеження баз  стоянок маломірних (малих) суден до початку навігації 2019 року у прибережній зоні м. Маріуполь.

Учасники наради чітко визначили своє головне завдання – максимально  відповідально провести підготовку баз стоянок і плавзасобів, зробити  так, щоб всі підготовчі процеси відбувались організовано, з дотриманням  вимог чинного законодавства. Також, що надважливо – зробити  судноплавство безпечним. Цьому сприятиме чітка координація дій,  спрямованих на те, щоб кожне судно (як транспортний засіб), було  зареєстровано, пройшло технічний огляд, було сертифіковано для  експлуатації.

Під час робочої наради були обговорені питання щодо  термінів перевірок перед відкриттям навігаційного сезону, а також заходи  щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах.

За підсумками  наради прийнято рішення, що жодна база стоянки не буде допущена до  експлуатації без перевірки і рішення комісії. Ті юридичні та фізичні  особи, які допустять порушення, нестимуть відповідальність у  встановленому чинним законодавством порядку.


Більше за темою